Заради дітей загиблих бійців АТО: Руслана та Скрипка відмовилися від новорічних корпоративів для благодійного концерту (відео)

Люди, які опинилися в біді, більш за все потребують уваги, щоб хтось просто розділив їх біль, впевнена Руслана.

Руслана. Фото: скрін відео

Українські артисти Руслана та Олег Скрипка "пожертвували" частиною передноворічного заробітку заради свята для дітей загиблих бійців АТО. Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

Організатори концерту у Харкові поділили захід на дві частини: денну – безкоштовну та вечірню – платну. Зібрані кошти волонтери планують передати родинам загиблих бійців.

Однак, як виявилося, далеко не всі артисти відгукнулися на цю ідею. "Це – період, коли у них заробітки, коли "місяць рік годує".

Насправді, ці артисти – Руслана, "95 Квартал" і Олег Скрипка зі своїм колективом відмовилися від інших заходів, на яких вони заробляють гроші, сказали: ми готові", - наголосив співорганізатор благодійного концерту Олег Головков.

Фронтмен "ВВ" Олег Скрипка зауважив, що "якщо ми зараз не врятуємо наші землі, не врятуємо наших людей, наших родин, які зараз відстоюють нашу свободу – завтрашнього дня просто не буде. Ми інвестуємо в наш завтрашній день".

Співачка Руслана переконана, що люди, які опинилися в біді, більш за все "потребують уваги, щоб хтось просто розділив їх біль і їм легше стає від цього". Крім того, переможниця "Євробачення 2004" дозволила усім присутнім на концерті дітям відчути себе зірками і запросила на сцену, де разом вони заспівали Гімн України.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...