"Зараз наша країна захищає Незалежність щодня!": Вакарчук звернувся до українців із потужним посланням

Тільки в останні чотири роки більшість українців зрозуміли, наскільки дорого може коштувати Незалежність власної країни.

Святослав Вакарчук. Фото: Про Львів.

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, якого називають одним із найбільш популярних кандидатів в президенти України на виборах 2019 року, привітав українців із Днем Незалежності. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в Instagram, назвавши свято "найголовнішим днем" України, передають Патріоти України.

"27 років тому країна отримала незалежність, а сьогодні - захищає її щодня", - написав Вакарчук. Він також згадав про нещодавні втрати ЗСУ на Донбасі.

"Вчора, 23 серпня, в результаті бойових дій загинули п'ять і поранені семеро українських воїнів. Така, найвища ціна сьогодні нашої свободи, незалежності, можливості жити під тихим небом, любити, творити. Вічна шана і пам'ять Героям України", - додав артист.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...