"Зараз ніхто навіть рота не відкриє. І слава Богу": Російський музикант "невдало" висловився про війну на Донбасі

Відомий російський музикант і співак, лідер групи "Нещасний випадок" Олексій Кортнєв здивував своїм висловлюванням про Росію і війну на Донбасі.

Фото: st-trek.ru

Музикантові нагадали, що три роки тому він заявляв: коли впадуть ціни на нафту, в Росії відбудеться переоцінка цінностей і будуть великі зміни, повідомляють Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Олексій Кортнєв прокоментував свої судження так:

"За цей час, слава Богу, і країна, і економіка адаптувалися. Катастрофа не настала. Ніяких голодних бунтів, страйків і повстань немає і не буде. До того ж за ті роки, що минули, ми спостерігали за Україною. Наша країна налякана на довгі десятиліття вперед. Адже за допомогою агітаційної машини, частиною якої ви, наприклад, є, народу було пояснено, що буде. Якщо ви будете вякати, буде кошмар, відбирання частин країни, розруха, громадянська війна. І по суті це правда", — заявив він.

"Тому що якби щось подібне сталося у нас, то жорсткість і швидкість придушення була б ще вищою, ніж в Україні. Якщо б яка-небудь Брянська або Білгородська область вирішила раптом від'єднатися, то там би була не така війна, як на Донбасі, а набагато гірша. Тому зараз ніхто навіть рота не відкриє. І слава Богу", — зазначив російський музикант.

Реакція спільноти на "перли" Кортнєва не забарилась:

"Головне відкриття ранку. Цій країні потрібен новий Лоза", — коментують слова Кортнєва в соцмережах.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...