"Зараз в Україні є ключ від імпічменту Трампу", - Бацман

Убезпечити себе Україна може, якщо почне активно розслідувати фінансові схеми екс-глави виборчого штабу Трампа Пола Манафорта.

Манафорт - це ахіллесова п'ята Трампа. Фото: Рейтерс.

Якщо на переговорах із президентом РФ Володимиром Путіним президент США Дональд Трамп погодиться визнати Крим російським, це означатиме, що він здав Україну, але і в такому разі в країни є вихід, заявила в програмі "Великий вечір" із Василем Головановим на телеканалі NewsOne головний редактор інтернет-видання "ГОРДОН" Олеся Бацман, передають Патріоти України.

"Сьогодні в Times вийшла редакційна стаття: Британський уряд побоюється, що Путін умовить на переговорах Трампа визнати Крим російським та послабити або взагалі зняти режим санкцій. Я не вірю в це, звичайно. Ну а що, якщо таке станеться? Якщо дійсно після цих переговорів Трамп скаже: "Ми визнаємо Крим російським", – тобто, по суті, "ми здаємо Україну"?" – сказала журналістка.

Вона вважає, що убезпечити себе Україна може, якщо за такого розвитку подій почне активно розслідувати фінансові схеми екс-глави виборчого штабу Трампа Пола Манафорта. Він із березня до серпня 2016 року займався виборчою кампанією Трампа, зараз перебуває в США під арештом. За версією слідства, Манафорт під час роботи в Україні з 2006-го до 2015 року провів через офшори понад $30 млн і приховав це від влади США.

"Я думаю, що в України є вихід в цій ситуації. Просто українській владі потрібно буде припиняти загравати з Трампом і витягати тему Манафорта і його зв'язків, його минулого, його фінансових хвостів тут. І якщо чесно, то зараз в Україні просто є ключ від імпічменту Трампу. Якщо цю тему не заморожувати і якщо почати копати, то і на це рішення ми могли б вплинути", – упевнена Олеся Бацман.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...