"Зараз ваші міміметри зламаються": Мережу підірвали зворушливі фото п'ятірні

У січні австралійці Кім і Вон Туччі стали батьками чотирьох дівчаток і одного хлопчика.

Щаслива матуся зі своїми п'ятьма дітками. Фото: facebook.com/erinelizabeth.

Користувачів мережі розчулила ніжна фотосесія мешканки австралійського міста Перт і її п'ятьох новонароджених дітей. Про це, зокрема, написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відомий російський блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Зараз ваші міміметри знову зламаються. У січні австралійці Кім і Вон Туччі стали батьками чотирьох дівчаток і одного хлопчика. Подивіться, там у них є ще фотографії", - написав Адагамов і прикріпив до публікації фото.

Відзначимо, що поповнення в родині Кім і Вона Туччі (Kim and Vaughn Tucci) сталося ще в січні 2016 року - тоді вони стали батьками чотирьох дівчаток і одного хлопчика.

26-річна Кім знялася разом з дітьми, які були загорнуті в пелюшки пастельних тонів. Незважаючи на те, що раніше Туччі вже публікували кадри з малюками в соціальних мережах, це стало першою професійною фотосесією для їх п'ятьох дітей.

Подружжя опублікували знімки на своїй спільній сторінці Surprised by Five в Facebook. Зйомку провела фотограф Ерін Елізабет (Erin Elizabeth). Слід зазначити, що на сторінці фотографа публікація користується шаленою популярністю: так, за кілька днів вона набрала більше 42 тис. відміток "подобається".

За інформацією The Daily Mail, в рамках догляду за малюками пара змінює 350 підгузників в тиждень.

А так пара виходить на прогулянку з п'ятірнею.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...