Хіти тижня. Цинізм навкарачки? Вчинок підлітків у Житомирі біля пам'ятника Небесній Сотні розлютив українців (фото)

​Група хлопців влаштувала фотосесію, яка викликала хвилю обурення у мережі.

Пам'ятник Небесній сотні у Житомирі. Фото:соцмережі

У Житомирі підлітки влаштували фотосесію біля пам'ятника Небесній Сотні, який розташований на одній з головних площ міста. Про це повідомив журналіст Назарій Томчук на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Вітайте. Деякі представники молодого покоління Житомира. Автор - Влад Демчук. Зверніть увагу, хто не помітив, на хлопчину, який рачкує позаду на пам'ятнику", - написав він.

Журналіст опублікував скріншот поста, який підлітки опублікували в мережі. До посту прикріплено фото, на якому один з хлопців став навкарачки позаду скульптури, яка символізує душі загиблих Героїв.

Користувачів мережі розгнівав вчинок підлітків. "Тільки зауважив четвертого. Може і не нормально, от тільки влаштовувати суд Лінча і відразу таврувати молодь за тупий жарт не варто", - пишуть вони.

"98 відміток "подобається" - ми маємо те, на що заслуговуємо", - зазначили в мережі. "Напевно, потрібно поламати ноги", - вважають користувачі.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...