Зароблене і подароване: Спійманий на хабарі герой України пояснив, звідки у нього золоті злитки та тунелі під будинком

Романчук заявив, що знайдені СБУ тунелі під його будинком залишилися від старої стайні.

Микола Романчук в залі суду. Фото:hromadskeradio.org

Спійманий на хабарі перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації, Герой України Микола Романчук зізнався, що знайдені в його будинку злитки золота дійсно належать йому. Як передає Сегодня, на засіданні суду в Одесі він також заявив, що "почуває себе погано, але прийшов", зазначають Патріоти України.

На запитання, звідки гроші, Романчук відповів, що він уже 40 років в бізнесі і має свої заощадження. "У мене є злиток золота, в 20 грамів, його мені працівники на 50-річчя подарували", - зазначив заступник голови Миколаївської ОДА, додавши також, що у нього ще є злитки по 5 грамів.

Також Романчук заявив, що знайдені СБУ тунелі під його будинком залишилися від старої стайні."На місці будинку були стайні, і це просто провали, які я ушляхетнив", - сказав заступник губернатора.

Прокуратура вимагає в якості запобіжного заходу - 60 діб під вартою, відібрати закордонний паспорт і заставу в 14 тисяч мінімальних зарплат (20 мільйонів 300 тисяч гривень).

Нагадаємо, 6 червня суд так і не зміг обрати запобіжний захід Романчуку, оскільки йому стало погано, і його довелося госпіталізувати.

На наступний день скандального чиновника вивезли з одеської лікарні в невідомому напрямку.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...