Зароблені мільйони: Гонтарєва оприлюднила декларацію про доходи за 2015 рік (інфографіка)

Hозмір доходу за минулий рік у голови НБУ склав 26,8 млн грн.

Валерія Гонтарєва. Фото:ru.golos.ua

Голова Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєва оприлюднила свою декларацію про доходи за 2015 рік. Документ опублікований на сайті НБУ, передають Патріоти України.

Згідно з наведеною Гонтарєвою інформацією розмір доходу за минулий рік у голови НБУ склав 26,8 млн грн. З них майже 6 млн вона заплатила як податок і військовий збір. Зарплата за 2015 році у глави НБУ склала 1,754 млн грн, з яких були утримані 366,4 тис грн податку і військового збору.

У декларації Гонтарєва написала, що володіє земельною ділянкою площею 900 кв. м., житловим будинком площею 250 кв. м. і квартирою площею 106 кв. м. Цією нерухомістю Валерія Гонтарєва володіла і в 2014 році, до призначення на посаду. У 2015 році не було змін і по нерухомості, якою володіють члени сім'ї голови Національного банку України.

Також глава НБУ володіє двома автомобілями: Porsche Panamera 2012 року випуску і Porsche Cayenne 2013 випуску. Ці автомобілі Валерія Гонтарєва придбала ще до її роботи в Національному банку України.

Витрати Гонтаревої в минулому році склали 1,2 млн грн. З них 300 тис грн - витрати на утримання рухомого і нерухомого майна (комунальні послуги, паливо та транспортні витрати) і 900 тис грн - інші витрати.



"Вбивця" Google виходить 9 травня: Що відомо про нову пошукову систему

понеділок, 6 травень 2024, 5:58

У міру загострення "війни штучного інтелекту" між Google Gemini і Microsoft ChatGPT з'явилися чутки про те, що 9 травня 2024 року з'явиться нова пропозиція для веб-пошуку, яка функціонує на основі ChatGPT. Це також може стати викликом для домінуючого п...

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...