"Заробив" сотню-другу гривень: Поліція впіймала "металіста", який залишив без води Кропивницький та інші міста області

Зловмисник у пошуках легкого заробітку наважився розбирати металеві конструкції, для чого взяв в оренду у знайомих зварювальний апарат. На місце пригоди виїздив вночі,обираючи об'єкти, що знаходилися на певній відстані від населених пунктів.

Викрадені кутники. Фото:прес-служба ГУ НП Кіровоградської області

Поліцейські викрили чоловіка, якого підозрюють у викраденні металевих кутників із електроопори у Світловодському районі. Про це повідомляє Depo.Кропивницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в області, інформують Патріоти України.

У п'ятницю, 7 липня, особі оголошено про підозру. За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

"Повідомлення до поліції про падіння електроопори в селі Павлівка Світловодського району надійшло 1 липня. Внаслідок аварії без світла лишилися мешканці Світловодського району, а через зупинку водогону жителі чотирьох міст – без водопостачання.

На пошуки крадіїв металу було негайно орієнтовано працівників Світловодського відділу поліції. У результаті кількох днів напруженої роботи, правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника.

Ним виявився 26-річний місцевий житель. Зловмисник у пошуках легкого заробітку наважився розбирати металеві конструкції, для чого взяв в оренду у знайомих зварювальний апарат. На місце пригоди виїздив вночі, у переважній більшості випадків, обирав об'єкти, що знаходилися на певній відстані від населених пунктів.

Нині відомо, що у такий спосіб чоловік протягом місяця демонтував із електроопор близько 700 кілограмів металевих кутників. Під час санкціонованих обшуків частину речових доказів вилучено", - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 194-1 Кримінального кодексу України "Умисне пошкодження об'єктів електропостачання". За ці дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий термін.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...