Заростає очеретом та перетворюється на болото: У мережу виклали сумні фото з Криму

Окупаційна влада заявляла про плани провести капітальну реконструкцію русла Салгира і навколишньої території, але далі обіцянок справа не пішла.

Річка Салгир в окупованому Криму. Фото: Крим.Реалії.

Річка Салгир у Сімферополі (окупований Російською Федерацією Крим) міліє, заростає травами і очеретом, перетворюючись на болото, повідомляють Патріоти України.

Так, у літню пору зелена зона біля берегів річки стає схожою на звалище. "У тіні дерев біля Салгира, поблизу Гагарінського парку, любить відпочивати місцева молодь. Сліди пікніків і невеликих вуличних вечірок чітко видно за кілька десятків метрів від набережної", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупаційна влада Криму заявляла про плани провести капітальну реконструкцію русла Салгира і навколишньої території, але далі обіцянок справа не пішла.

Джерело: Крим.Реалії

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...