Заступився за матір: На Тернопільщині школяр до смерті побив вітчима (фото)

Загиблий 50-річний чоловік разом із жінкою та пасинком приїхали на Тернопільщину з Донбасу. Неповнолітній у скоєному зізнався. Вирішують питання про обрання хлопцеві міри запобіжного заходу.

Будинок, де стався інцидент. Фото:https://tp.npu.gov.ua

На Тернопільщині 8-класник заступився за матір і до смерті побив вітчима. Інцидент стався 29 березня, у селі Боків Підгаєцького району. Про це інформує відділ комунікації поліції області, передають Патріоти України.

"Між чоловіком та жінкою зав'язалася сварка, яка переросла в бійку. Свідком цього став 15-річний пасинок. Хлопець вирішив захистити матір і вдарив вітчима в обличчя. Чоловік був п'яний. Тому не втримався на ногах і впав. Лежачому вітчиму школяр завдав ще кілька ударів.

Матір із сином викликали поліцію. Думали, щоб приїхали і вгамували чоловіка. Однак він уже був мертвий. Лікарі "швидкої" на місці констатували смерть", - ідеться в повідомленні.

Загиблий 50-річний чоловік разом із жінкою та пасинком приїхали на Тернопільщину з Донбасу. Неповнолітній у скоєному зізнався. Вирішують питання про обрання хлопцеві міри запобіжного заходу.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...