Зате орден вручили: Матір загиблого в Сирії найманця образили і залишили без грошей

Родичі кажуть, що загиблий нібито поїхав воювати в Сирію за покликом серця, однак в нього залишився борг по кредиту.

Володимир Тарасюк. Фото: скріншот з відео.

У Росії матері загиблого в Сирії військового Володимира Тарасюка спочатку вручили орден Мужності, а потім в рахунок боргу забрали півмільйона з компенсації за смерть сина. За ним залишився борг по кредиту, і пристави почали вимагати його у жінки, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

А когла Олені Миколаївні перерахували компенсацію за загибель хлопця, вони відразу же забрали гроші. Тільки після того як історія набула суспільного резонансу, чиновники нібито пообіцяли повернути всі гроші.

Родичі кажуть, що загиблий нібито поїхав воювати в Сирію за покликом серця. "Вони поверталися на базу, потрапили в засідку, і їх розстріляли. Він ще прожив 40 хвилин. Отримав осколкове поранення в голову ліворуч і просто стік кров'ю, - розповідала місцевим журналістам сестра Володимира Ольга. - Тому що анти-асадівці не давали сідати вертольоту, щоб забрати їх".

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...