Затемнення 27 липня: Місяць обіцяє РФ катастрофи та розпад

Сатурн - "планета великого нещастя" - буде проходити по Сонцю гороскопу Росії, тобто по владі, по вищих колах, по чиновниках.

Місяць не обіцяє росіянам нічого хорошого. Ілюстрація: Вікіпедія.

Місячне затемнення 27 липня 2018 року не обіцяє нічого хорошого, але найбільш руйнівним воно стане для Росії. Про те, який вплив це астрономічне явище спричинить на Україну, Росію, світ і кожну людину розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Поблизу затемнення, 25 липня, ретроградними стануть одразу дві планети - Меркурій і Марс. У кінці місяця вони можуть внести хаос у світову економічну структуру. Можливий несподіваний обвал ринків, а також початок масштабних глобальних торгових воєн.

Що стосується самого затемнення, то воно буде унікальним. Його тривалість становитиме 1 годину і 43 хвилини. Початок затемнення - о 20:13 за київським часом, закінчення - о 2:31, а повна фаза буде спостерігатися з 22:30 до 1:14 години.

Значення цього затемнення настільки глобальне, що це складно усвідомити нам, обивателям. Воно дуже важливе з точки зору астрології і з точки зору енергетики. Все, закладене на це затемнення, може програватися протягом цілого саросного циклу - наступних 20 років.

Воно відбуватиметься в з'єднанні з Марсом - планетою конфліктів і воєн. Вже зараз його називають "кривавим". Скажу одразу: воно не обіцяє нічого хорошого. Але найбільш руйнівним це затемнення може стати в гороскопі Росії.

У Російській Федерації можуть відбуватися різного роду техногенні катастрофи. Крім того, це небезпечний період для влади країни, оскільки Сатурн - "планета великого нещастя" - буде проходити по Сонцю гороскопу Росії, тобто по владі, по вищих колах, по чиновниках.

Після цього "кривавого" затемнення може відбутися падіння найвищої голови держави. Наприклад, раптом дозріє палацовий переворот або трапиться іще щось непередбачуване. Цим затемненням може бути покладений початок розвалу Росії. Через 20 років РФ може перетворитися на уламки - Ставропольський край, Хабаровський, Чеченська республіка і т.ін.

У світі можуть з новою силою спалахнути збройні конфлікти, які перебувають у замороженому стані, тим більше що Марс буде ретроградним цілий місяць. Ретроградність свідчить про відновлення чогось, а Марс - це завжди війна. Не виключено, що можуть поновитися активні військові дії на Донбасі.

У період із 25 по 31 липня я не рекомендую користуватися літаком, особливо з 29 по 31 липня, оскільки істотно підвищується небезпека авіакатастроф - Марс буде в жорсткій квадратурі до Урану. Несприятливими будуть запуски ракет і реалізація інших космічних проектів.

У ці ж дні істотно підвищується пожежна небезпека. Можуть горіти торфовища, ліси. Можлива активізація маніяків, які дуже гостро реагують на місячні "криваві" затемнення. Отже, Марс дійсно в цей час може бути кривавим. Можливо, це найнебезпечніша точка не лише липня, а й усього літа загалом.

Джерело: Обозреватель

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...