Затриманий п'яним за кермом керівник карного розшуку Львівщини вказав дитсадок як місце проживання

Микола Гладюк не з’явився на суд через те, що неправильно вказав свою адресу і не отримав судової повістки

Гладюк. Фото: portal.lviv.ua

Керівник карного розшуку ГУ НП у Львівській області Микола Гладюк, якого патрульна поліція затримала п'яним за кермом, не з’явився на суд через те, що неправильно вказав свою адресу і не отримав судової повістки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "ТСН".

Як повідомили в поліції, Гладюк вказав, що проживає за адресою вул. Виговського, 43, - там розташований дитячий садок №51. "Особа, яка притягається до відповідальності, не отримала повістки, бо неправильно вказала адресу, яка була записана у протоколі поліцейських. Протокол патрульна поліція отримає на доопрацювання. Ця помилка буде виправлена і призначать нове судове засідання", - прокоментували виданню у прес-службі патрульної поліції Львова.

29 вересня у Залізничному суді Львова мало відбутися судове засідання у справі Гладюка. Як повідомляв УНІАН, 7 вересня львівські патрульні затримали Гладюка, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, а потім намагався уникнути покарання. На місце події приїхав в.о. керівника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія, який захищав свого працівника.

Керівник карного розшуку ГУ НП Львівщини заперечує, що керував автомобілем п'яним. "Я був тверезий повністю. Заперечую те, що вони склали. Їхній протокол, вони складали не запрошуючи мене на тестування в медичний заклад. Вони мене не зупиняли, вони підійшли до автомобіля, який був з вимкнутим двигуном, тобто він стояв біля АЗС", - повідомив Гладюк.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...