Затриманий суддя-хабарник виявився пов'язаний з "межигірським скандалом"

Також його прізвище можна зустріти в ЗМІ в контексті низки сумнівних суддівських рішень.

Суд. Ілюстрація: соцмережі

Стало відомо ім’я затриманого на хабарі судді Господарського суду Києва. Ним виявився Любомир Головатюк. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українську правду".

Раніше активісти звинувачували Любомира Головатюка у схемах передачі "Межигір’я" Януковичу. Його прізвище фігурує в низці журналістських розслідувань, які викривали схему передачі резиденції Межигір’я Януковичу.

Також його прізвище можна зустріти в ЗМІ в контексті низки сумнівних суддівських рішень. Згідно із декларацією, суддя разом із сім’єю має квартиру 86,9 кв.м у Києві, у 2011 році у нього з’явився будинок площею 189,9 кв.м у Тужилові Яготинського району. Там же у судді є дві земельні ділянки площею 3060 кв м та 2499 кв м.

Також суддя має земельну ділянку у Борисполі 800 кв м. У його дружини є земельна ділянка 2800 кв. м у Згурівському районі Київської області та половина будинку площею 18 кв м.

Їздить Головатюк на Toyota Land Cruiser 200, задекларована вартість 263,100 тисяч гривень, також у нього є KIA Credos. Скільки вона коштує – суддя написав, що не знає.

Дружина Головатюка володіє 60% ТОВ "Ягопак" яке виготовляє упаковки. У минулому році Головатюк задекларував 234,867 тисяч зарплати та 36,210 тисяч пенсії.

Прибутки його дружини дещо скромніші: 113,5 тисяч зарплати та 821 грн процентів. При цьому у судді на рахунках в банках 250 тисяч, у дружини в банку півмільйона, ще 90 тисяч грн вона позичила.

Зауважимо, що колишній перший заступник голови Адміністрації Президента часів Януковича Андрій Портнов виклав у Facebook фото із затриманим суддею, на яких видно синці та закривавлене вухо судді. Водночас на фото із затриманням судді, оприлюднених генпрокурором, слідів побиття не видно.

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...