Заважав рибалити: На Тернопільщині підліток зґвалтував хлопчика

Вдома жертва розповіла усе старшому братові, який викликав поліцію та лікарів.

Дорослий юнак згвалтував хлопчика. Ілюстрація: соцмережі.

Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом інкримінують правоохоронці Підволочиського відділу поліції жителю району. Шістнадцятирічний юнак познущався з восьмирічного хлопчика, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу ГУ НП в Тернопільській області.

За словами Петра Тиховича, керівника ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області, нещастя трапилося 18 квітня. На лінію "102" надійшло повідомлення від двадцятирічного юнака. Він повідомив, що його малолітнього брата ймовірно зґвалтували.

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився шістнадцятилітній хлопець - житель сусіднього села. Він у скоєному зізнався. Розповів, що на ставу ловив рибу, коли підійшов хлопчик та почав заважати йому, кидаючи у воду камінці. На зауваження та прохання не робити цього, не реагував. Тому підліток спіймав його, змусив роздягнутися та вступив з ним у статеві зносини неприроднім шляхом.

Після цього дитина втекла, а вдома пожалілася старшому братові на кровотечу. Останній викликав поліцію, а дитину госпіталізували до лікарні. Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 153 частина 3 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...