Завод Ford Sollers у РФ звільнить третину працівників, - ЗМІ

Програма звільнення Ford запущена всупереч успішним показникам 2016 року.

Ford Sollers. Фото: AutoSpyNews.net

Ford Sollers планує скоротити чверть усіх працівників спільного підприємства в Росії. Як розповіло «Відомостям» джерело в компанії, скорочення торкнеться третини офісних працівників, повідомляють Патріоти України.

Представник Ford Sollers заявив, що такої мети у підприємства немає, помітивши, що в компанії запустили програму добровільного звільнення з виплатою п'яти окладів. Наскільки компанія таким чином хотіла б скоротити штат, представник Ford не відповів. Зараз, за його словами, в компанії працюють близько 4500 чоловік.

Нова програма звільнення, як зазначають «Відомости», стане вже не першою для Ford Sollers. За три роки персонал заводу у Всеволожську скоротився з півтора тисяч до однієї тисячі осіб. При цьому після простою в листопаді 2016 року завод повернувся до п'ятиденного робочого тижня. За 2016 рік завод випустив близько 15 тисяч автомобілів при проектній потужності 160 тисяч машин.

Програма звільнення Ford запущена всупереч успішним показникам 2016 року, коли продажі марки в Росії виросли на 10 відсотків. Для порівняння, весь ринок легкових і легких комерційних автомобілів скоротився на 11 відсотків. При цьому порівняно з піковим 2012 роком продажі Ford скоротилися втричі.

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...