"Завтра літо озирнеться навколо і помахає нам ручкою. До наступного року", - синоптик Наталія Діденко

Погода в найближчі дні буде схожа не так на похолодання, як на розкішне послаблення спеки.

Літо, до побачення! Фото: yeisk-zhilie.ru.

Прогноз погоди на завтра із підпертою сумною щокою. Сумною, бо завтра літо озирнеться навкруги, помітить забуту зубну щітку на вже порожній поличці у ванній кімнаті, запхне її у свою сумочку, підкотить в коридор яскраві валізи і помахає нам ручкою. До наступного року. Пр це пише на своїй сторінці в Фейсбуці синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

І щоб ми розуміли, про що йдеться незабаром, організує на Goodbye party похолодання.

Ну, це не похолодання, а розкішне послаблення спеки.

Завтра в Україні температура повітря знизиться до +21+25 градусів. На Чернігівщині, Сумщині та півночі Харківщині навіть можливо +18+22 градуси. Спека ще побуде на південному сході, Крим, Приазов'я, Донеччина.

Дощі 31 серпня - лише у східних областях.

Характерна особливість завтрашнього дня - поривчастий або навіть сильний вітер. Сильний, до штормових значень, до 15-20 метрів за секунду, найбільш ймовірний у центральних областях, на півдні та сході. В районі морських узбереж - штормові хвилі, обережно.

У Києві сьогодні ще спекотнувато, але можливий дощ з грозою. Завтра літо також і з столиці прожене спеку, +21+23 і буде сухо.

Про Перше вересня в сотий раз: сонячно та тепло. Ранок на заході та півночі України буде навіть холоднуватим, +9+12 градусів, так що піджачки, костюмчики шкільні будуть якраз до речі. Але вдень першого вересня очікується +22+27 градусів.

Літо, нікого не слухай, ти - хороше.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...