​“Здесь не все ватные! Много дончан ждут Украину!” , - житель окупованого Донецька додзвонився в український телеефір (відео)

Донеччани просять вигнати з їхньої землі окупаційні війська.

Не всі в Донецьку кликали Путіна. Фото: Атмосфера.

Житель захопленого бойовиками "ДНР" Донецька додзвонилася в студію "Магнолія ТВ" і заявив, що в його місті багато людей чекають Україну і, незважаючи на небезпеку, підтримують проукраїнський курс регіону, передають Патріоти України.

"Мене звуть Олександр, я житель Донецька. Живу біля Пісок поруч і біля аеропорту. Я весь той хаос тут прийняв по повній програмі і говорю не з чиїхось уст, а саме те, що я знаю і бачу, що тут робиться.

Те, що ви говорите, що в Донецьку тут всі ватники - ви далеко не праві! Тут дуже багато нормальних людей хочуть в Україну. Наприклад, з людей з якими я спілкуюся, таких досить багато. Не можна всіх під одну гребінку гребти, розумієте.

А з приводу компромісу - треба спочатку гнати окупаційні війська, які тут, а потім вже розмовляти з людьми", - сказав він ведучим.

У соціальних мережах тут же почалася полеміка щодо того, що дзвінок був підставним, а в окупації дійсно залишилися адепти "русского мира".

"Так, а в 2014-му кричали: "Путін, введи війська", - почав Дмитро Малишев, на що кілька користувачів йому заявили, що не всі кричали і чекали військових РФ.

Більш того, в пабліках люди пишуть, що як тільки Донецьк знову стане українським, вони готові розповісти про всіх бойовиків і здати їх в СБУ.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...