"Здійсни мрію": У Києві стартував міжнародний благодійний марафон (фото)

Незважаючи на дощ, участь у марафоні взяли понад 6 тисяч осіб із 49 країн світу.

Фото:https://kievcity.gov.ua/

У столиці України стартував 7-ий Київський міжнародний благодійний марафон "Здійсни мрію". Про це повідомляє прес-служба КМДА, зазначають Патріоти України.

Старт марафону дав мер Києва Віталій Кличко, який зазначив, що учасники марафону "не просто біжать і пропагують здоровий спосіб життя, а й намагаються привернути увагу до проблем людей, які потребують".

За інформацією КМДА, попри дощ участь у марафоні беруть понад 6 тисяч осіб із 49 країн світу.

Кошти від реєстрації у благодійному забігу на 2 км "Здійсни мрію" буде направлено на лікування Софії Жиліної, яка вже перенесла 30 операцій, і потрібні ще декілька.

На сторінці марафону у Facebook повідомили, що вже є перший фінішер.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...