"Здійснив мамину мрію": У РФ розповіли про загиблого найманця, що воював на Донбасі і в Сирії

Вбивати сирійців та українців росіянин Олександр Нікулін відправився заради того, щоб купити "любій матусі" будинок.

Олександра Нікуліна ліквідували в Сирії. Фото: соцмережі.

Найманець з приватної військової компанії (ПВК) "Вагнера" Олександр Нікулін воював на Донбасі і в Сирії, тому що не міг знайти іншого заробітку і хотів допомогти своїй мамі. Про це повідомляє "Сибір.Реалії" з посиланням на знайому убитого найманця, передають Патріоти України.

"Мені здається, він хотів зав'язати з цим, з цією війною, для нього це був етап, через який він хотів переступити і почати нове життя. Я думаю, у нього план був, що він повернеться в березні і вже більше не поїде туди. До цього він їздив на Донбас. Я знаю ще кілька хлопців, які там були, поверталися звідти вони дуже завантаженими, самі в собі, а на нього начебто це не діяло. Все посміхався - можливо, це була захисна реакція", - говорить жінка.

За її словами, Нікулін був з бідної сім'ї і він мав мету допомогти матері. "Вони з сестрою і мамою жили дуже скромно, в гуртожитку. І у нього була мета - він хотів допомогти матері. Жив її мрією вирватися звідси. Інші зароблять - і на себе всі витрачають, за кордон їдуть відпочивати, наприклад. Адже Путін сказав, що вивів війська звідти. Але хтось же їм дає зброю. Хто? А Саша то ремонт робив у матері, то будинок ось їй купив", - говорить вона.

При цьому жінка не знає, як її знайомий потрапив на Донбас, але знає, що він отримував нагороду за участь у війні на Донбасі. "У нього після армії це почалося, я точно не знаю, як саме він потрапив на Донбас, якось через хлопців. Хтось каже, що він там був уже в складі "Вагнера", хтось - інакше. Але тоді йому дали ордена, і зараз матері посмертний орден "За відвагу" привезли. На похорон приходив керівник нашої місцевої організації "Бойове братство" Валерій Вощевоз, він начебто обіцяв, що поховають з військовими почестями, повинні були залпи влаштувати, але тільки караульних поставили", - каже знайома Нікуліна.

Також вона зазначила, що в Росії дуже поширеною є проблема пошуку нормальної роботи для чоловіків, тому деякі з них заробляють на війні. "Я вважаю, що це не проблема однієї сім'ї, це національна проблема. У нашій країні немає таких можливостей. Я це знаю по своєму хлопцеві, який має і вищу, і середню спеціальну освіту, і армія за плечима, і стаж водія - але він вахтовим методом працює. Тому що немає роботи. Я знаю хлопців нашого віку, які сидять на шиї у батьків. А Саша знайшов такий спосіб, виконав мамину мрію", - резюмувала жінка.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...