Здобуваючи "український наркотик": На Закарпатті позмагаються у вправності різники свиней

Справжній господар повинен вміти заколоти кабана. Тому і в цьому році демонструвати навички будуть на Закарпатті.

Міжнародний фестиваль різників свиней на Закарпатті. Фото www.liveinternet.ruУ фестивалі беруть участь 11 команд із України та Угорщини, інформують Патріоти України з посиланням на ТСН.

У суботу, 11 лютого, в селі Геча Берегівського району на Закарпатті стартував традиційний Міжнародний фестиваль гентешів (різників свиней).

"Цьогоріч учасниками фесту стали 11 команд із України та Угорщини. На території заходу пропонують скуштувати м'ясних страв, домашніх напоїв, а також поспостерігати за майстерністю приготування наїдків зі свіжини", - написав у Facebook міський голова Берегового Золтан Баб'як.

Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації

понеділок, 6 травень 2024, 17:24

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти про продовження воєнного стану та мобілізації в Україні ще на 90 діб. Відповідна інформація з’явилася на сайті парламенту, передають Патріоти України. Обидва законопроєкти внес...

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...