"Здоровья Вам и хорошего настроения": У Держдумі РФ продовжили терміни "перехідного періоду" для анексованого Криму

За рахунком це вже буде друге перенесення тривалості так званого "періоду адаптації" "віджатого" українського півострова до російських реалій.

Держдума РФ. Ілюстрація:agrimpasa.com

Депутати російської Думи затвердили законопроект, який передбачає, що так званий "перехідний період" в анексованому Криму триватиме до 1 січня 2019 року. Про це стало відомо з повідомлення представництва невизнаної "держради", передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Згідно з текстом документа, протягом встановленого терміну буде розроблений ряд особливостей, що стосуються регулювання питань майнового, містобудівного, земельного та лісового питань.

Також закон відноситься і до питань по кадастровому обліку нерухомості, а також держреєстрації на майно в сфері нерухомості.

Варто нагадати, що вперше продовження перехідного періоду відбулося ще в кінці 2014 року. Прохання, складене невизнаним кримським "главою" Сергієм Аксьоновим, передбачало продовження даних термінів до 2016 року.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...