Земфіра прощається з публикою назавжди (відео)

Виступаючи у Нижньому Новгороді співачка зі сцени заявила глядачам, що цей її концертний тур - останній.

Земфіра. Фото:www.spletnik.ru

Співачка Земфіра, яка зараз знаходиться в гастрольному турі під назвою "Маленький принц", заявила, що він стане останнім в її концертної діяльності. Ролик із такою заявою на концерті співачки з'явився на Youtube, передають Патріоти України.

"Це мій останній тур ... Я не хотіла цим спекулювати ... Я рада, загалом, що ви є в цьому моєму останньому турі", - сказала вона під час концерту в Нижньому Новгороді. Причину такого рішення виконавиця не пояснила.

До цього вона поскаржилася на поганий і "важкий" звук на концертному майданчику - в Палаці спорту профспілок Нижнього Новгорода. Гастрольний тур "Маленька людина" стартував в Омську 4 лютого.

Концерти в рамках туру повинні пройти в 16 містах Росії, а також в Ризі, Талліні, Вільнюсі та Мінську. Тур завершиться 1 квітня концертом в московському спорткомплексі "Олімпійський".

Нагадаємо, в липні минулого року Земфіра на концерті в Грузії виступила з прапором України. Після цього в Росії почалося цькування співачки.

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...

Даріо Срна розповів, у чому Шахтар кращий за Динамо

субота, 27 квітень 2024, 14:44

Даріо Срна заявив, що не вважає Шахтар сильнішим за Динамо, однак донецький клуб, краще працює на трансферному ринку. Про це повідомляє KDK, передають Патріоти України. «‎Я не можу сказати, що Шахтар сильніша команда за Динамо. Динамо треба поважати. Б...