Земля вила під ударами мін і снарядів: Терористи влаштували пекельну ніч мешканцям Мар'їнки (фото)

"Це була страшна ніч, у мене досі трусяться руки" - згадує один з місцевих мешканців.

Наслідки обстрілу. Фото: FacebookБойовики минулої ночі обстріляли Мар'їнку з важкого озброєння, гранатометів і стрілецької зброї. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Сергій Косяк, інформують Патріоти України.

"О пів на восьму вечора розпочався традиційний обстріл Мар'їнки, який переріс у справжню бійню. Ближче до дванадцятої ночі звуки від вибухів мін, снарядів і залпів гармат, переросли в безперервний гул. Справа, зліва, зверху, кругом щось стріляло і вибухало, земля вила під ударами мін і снарядів", - написав він.

За словами Косяка, через інтенсивність обстрілу він змушений був сховатися в підвалі.

"Спочатку я просто лежав на підлозі за товстими стінами будинку, потім в секунди затишшя, загорнувшись у ковдру, переповз в льох і розмістився на брудних стелажах під консервацією, і там провів кілька годин під гуркіт, струс землі і в повній темряві", - поділився Косяк.

Обстріл припинився тільки о пів на четверту ранку.

"Зранку вийшов на вулицю, і перше, що побачив - через кілька дворів, зруйнований будинок і шматки шиферу, цегли, розкиданої по дорозі. У місті немає світла, в декількох місцях порвана лінія електропередач. Тільки Боже чудо, що ніхто не загинув" , - підкреслив чоловік.

Косяк відзначає, що після цієї ночі, багато в місті стали сивими. "Зранку на молитву зібралося близько 20 чоловік. Ми дякували Богу, що ніхто не загинув і просили миру", - підсумував він.

Клишоногі в пошуках особистого щастя: У Чорнобильському заповіднику спостерігається нашестя ведмедів- холостяків

понеділок, 6 травень 2024, 7:15

Донедавна поява дикого ведмедя на Київщині була сенсаційною подією. Ці небезпечні звірі заходили до того ж Чорнобильського заповідника у пошуках нових кормових баз в ході розвідувальних рейдів з Білорусі. Ситуація змінюється. На території Чорнобильсько...

Мобілізація в Україні набирає обертів: Алкоголіки та наркомани теж підуть служити?

понеділок, 6 травень 2024, 6:56

У Міноборони зазначали, що відповідно до нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, пе...