Згідно з е-декларацією новопризначений керівник одеської поліції купував квартири за безцінь

Дмитру Головіну належить частка квартири в Одесі, площею 69,5 кв.м, яка в рівних частинах розділена між ним, його дружиною та синами.

Дмитро Головін. Фото:ua.censor.net.ua

У 2010 році новий голова ГУНП України в Одеській області Дмитро Головін і його дружина Анастасія Головіна придбали три квартири в Луганську загальною вартістю на дату придбання 37 тисяч 764 гривні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт декларацій.

Так, згідно з електронною декларацією, начальнику ГУНП України в Одеській області Дмитру Головіну належить частка квартири в Одесі, площею 69,5 кв.м, яка в рівних частинах розділена між ним, його дружиною та синами.

Дмитро Головін навпіл з дружиною Анастасією Головіною в 2011-му році придбали квартиру в Сімферополі на 93 кв. м за 492 900 тис. грн. Новий начальник одеської поліції також є власником квартири в Луганську площею 33,1 кв. м, яку він придбав у 2010 році за 14 881 тис. грн.

Його дружина в цьому ж році також придбала дві квартири в Луганську на 31,7 і 31,9 кв. м, які коштували 8 541 тис. і 14 тис. грн 342 грн відповідно.

Їздить новопризначений начальник одеської поліції на "Honda" Pilot 2008 р.в., а його дружина - на "Kia" Sportage 2015 р.в., яку вона придбала в тому ж році за 651 тис. грн.

Що стосується доходів, то згідно з поданою електронною декларацією, Дмитро Головін живе на одну зарплату, за яку і утримує непрацюючу дружину і двох синів. За 2015 рік, працюючи в ГУНП Київської області, він отримав заробітну плату в розмірі 172 тис. 315 грн.

Подружжя Головіних зберігають заощадження в "готівці". Дмитро Головін задекларував 8 тис. дол США, а Анастасія Головіна - 29 тис. дол США.

Українки винайшли новий спосіб сховати своїх чоловіків від мобілізації (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 22:27

В Україні деякі жінки йдуть служити у ЗСУ, щоб домогтися відстрочки від мобілізації для своїх чоловіків. Про це розповідається на сторінці Адвокатської агенції "Пані в законі", передають Патріоти України. "Дзвонила жінка і питала - якщо вона піде служи...

"Це було найжахливіше": Археологів вразили скелети без рук та ніг, знайдені на зруйнованій базі Гітлера (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:16

Археологи-любителі знайшли п’ять людських скелетів без рук і ніг на території комплексу "Вовче лігво" (Wolfsschanze) – місця базування ставки Адольфа Гітлера в часи Другої Світової війни, а сьогодні популярного туристичного об'єкту. І науковці не впевн...