"Згоріли і "гуманітарка", і КамАз": З'явилося вражаюче фото удару по вантажівці бойовиків на Донбасі

Бойовики, маскуючись під місцевих жителів, підвозили снаряди до своїх позицій, використовуючи цивільний транспорт.

Терористи залишають свої вантажівки біля будинків цивільних. Фото: Рейтерс.

В Інтернеті було опубліковано фото, що зафіксувало знищення вантажівки бойовиків на Донбасі. Фотографія розміщена на Facebook-сторінці спільноти "Повернись живим", передають Патріоти України.

У коментарі до фото повідомляється, що бойовики, маскуючись під місцевих жителів, підвозять снаряди до своїх позицій, використовуючи цивільний транспорт. При цьому вони, як стверджується, не здогадуються про те, що їх прекрасно видно з повітря.

"Був поставлений наказ ліквідувати бойовий комплект ворога, щоб зменшити кількість обстрілів власних позицій і цивільного населення. Декілька влучних пострілів і чергова партія російської "гуманітарки" згоріла. І КамАЗ окупантів - теж", - заявляють в коментарі.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...