Зграя лебедів у Криму примерзла до криги в озері (фото)

​Місцеві МНС-ники заявили, що порятунок птахів "не входить в їх обов'язки".

Фото:http://news.allcrimea.net/

На озері Сасик-Сиваш під Євпаторією в крижаному полоні опинилася зграя лебедів. Про це повідомили волонтери євпаторійського фонду допомоги бездомним тваринам, передають Патріоти України з посиланням на Новости Крыма.

"Вода біля берега повністю забита крижаною кашею, в якій вже з дуже великими труднощами рухаються лебеді. Два лебеді вже замерзли, їх закляклі трупи були там же", - цитує волонтерів видання.

Слід зазначити, що кримські співробітники МНС заявили, що порятунок лебедів "не входить в їх обов'язки", проте погодилися допомогти "чисто по-людськи".

Захисники тварин нарікають, що лебеді на озері Сасик-Сиваш потрібні тільки в туристичний сезон. Тоді про них із задоволенням говорять, проводять конкурси на кращу альтанку, обіцяють організацію природного заказника. "Сезон проходить, і проходить інтерес", - констатують волонтери.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...