Жахлива ДТП на Бориспільському шосе: Є жертви, рух транспорту ускладнено (фото)

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" просить пасажирів виїжджати заздалегідь.

ДТП на Бориспільському шосе. Фото: Фейсбук.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" закликає пасажирів заздалегідь виїжджати в аеропорт у зв'язку з пробкою на виїзді з Києва, яка утворилася в результаті ДТП. Про це йдеться в повідомленні прес-служби аеропорту в Facebook, передають Патріоти України.

"Шановні пасажири! У зв'язку з ДТП на Бориспільському шосе, в напрямку аеропорту "Бориспіль", і відповідно ускладненим рухом, просимо вас завчасно планувати виїзд до аеропорту", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, за даними ЗМІ, на Бориспільському шосе зіткнулися два легкових автомобіля з подальшим загорянням. В результаті аварії постраждали жінка і маленька дівчинка. У той же час, за повідомленнями Facebook-спільноти "Київ Оперативний", постраждали не менше п'яти осіб.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...