Жахлива пожежа в центрі Дніпра: опубліковані фото та відео

У Дніпрі загорілася недобудована багатоповерхівка, мер міста закликав зберігати спокій

Пожежа в Дніпрі: горить багатоповерхівка. Фото Ю. Ільницької.

9 серпня у центрі Дніпра потужна пожежа охопила багатоповерховий будинок, на якому зараз проводиться будівництво. Місцеві жителі публікують у соцмережі "Фейсбук" фотографії з місця події. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Мер Дніпра Борис Філатов написав у соціальній мережі: "Горить не "Вежа", а будівництво. Перестаньте істерити в соцмережах".

"Горить в одній точці. Думаю, це щось на зразок утеплювача або мін. вати. Ліси не будуть так коптіти. Та й попіл не від дерева точно. Хоча можу помилятися", - каже один з коментаторів.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, горять дерев'яні будівельні ліси на площі близько 200 кв.м.


У ДСНС повідомляють, що загорілися будівельні ліси.

Жахлива пожежа в центрі Дніпра

На будівництві у Дніпрі сталася пожежа

Пожежа в Дніпрі: постраждалих нема

Фото Юлії Ільницької.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...