Жахлива трагедія: На Харківщині загинув 4-річний хлопчик в результаті займання снаряду (відео)

У дворі власного будинку 36-річний чоловік, поки син грався в авто, вирішив провести демонтаж предмету, зовні схожого на снаряд.

Дитина гралася в авто, коли струмінь вогню від снаряду поцілив у нього. Фото:скрін відео

У Харківській області внаслідок займання снаряду загинула 4-річна дитина. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, передають Патріоти України.

Подія сталась в селі Яковенково Балаклійського району вчора, 17 квітня, близько 17:40. Зазначається, що до чергової частини Балаклійського відділу поліції надійшло повідомлення від оператора ДСНС про те, що в приватному домоволодінні сталося загоряння невідомого предмету, зовні схожого на снаряд. Внаслідок цього загинув 4-річний хлопчик.

За адресою виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Встановлено, що у дворі власного будинку 36-річний батько разом зі своїм 4-річним сином проводили демонтаж предмету, зовні схожого на снаряд. Під час демонтажу сталось займання паливного елемента газового генератора.

Полум’я охопило автомобіль, в якому знаходилася дитина. Хлопчик отримав термічні опіки різного ступеню тяжкості, від яких помер на місці. За вказаним фактом слідчим відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.

Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Слідчі дії тривають. Експерти встановлюють походження предмета та причини займання.

Як йдеться в сюжеті ТСН, саме це село евакуйовували, коли наприкінці березня на складах в Балаклії вибухали снаряди.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...