Жахлива трагедія на Київщині: У Білій Церкві школяр випадково прострелив голову своєму другу

Підлітки знайшли в батьковому гаражі пістолет і один з них, хизуючись зброєю, вистрелив в голову іншому.

15-річний школяр випадково вистрілив у свого друга. Ілюстрація: ТН-Экспресс.

На Київщині двоє школярів знайшли в гаражі пістолет, після чого один з них випадково вистрелив іншому в голову. У 16-річного хлопця діагностовано травматичне поранення лівого ока і мозкова кома. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП в Київській області, передають Патріоти України.
"По спецлінії "102" поліції Київщини надійшло повідомлення від лікаря про надання медичної допомоги 16-річному жителю Білої Церкви з приводу травматичного поранення голови. На місце події прибула слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції. Встановлено, що 15-річний школяр привів друга в гараж свого батька, де вони знайшли захований пістолет "Флобер". Хизуючись зброєю, молодший хлопець вистрілив і куля потрапила товаришеві голову. Після чого він сам викликав швидку допомогу пораненому", - йдеться в повідомленні.
У поліції також в черговий раз звернулися до дорослих з проханням звернути увагу на безпеку дітей і зберігати зброю в сейфі.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...