Жахливий сюрприз для ґвалтівників та грабіжників: Американці випустили унікальний пістолет-"смартфон" (відео)

Смертоносний гаджет не повинен викликати підозри при поверхневому огляді, і дає жертві шанс застати зненацька своїх кривдників.

Ідея маскувати вогнепальну зброю під предмет побуту звичайно не нова. Якщо в 19-20 століттях це могла бути палиця, парасольку, фотоапарат, запальничка, ручка, то 21 століття висунув нові вимоги і ідеї, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

І ось американська компанія Ideal Conceal почала продавати пістолет, який зовнішнім виглядом не відрізняється від звичайного смартфона. Як нешкідливий, на перший погляд аксесуар моментально перетворюється в досить потужний «ствол» демонструє проморолик.

iFrame

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...