Жахи "закону Савченко": Скільки людей загинули через це нововведення (відео)

Завдяки "закону Савченко" на свободу достроково вийшли 8,7 тисяч ув'язнених.

Надія Савченко. Фото: ЕРА

Протягом 2016 року звільнені достроково завдяки "закону Савченко" вбили 55 осіб. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН-Тиджень, опублікованій на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Завдяки "закону Савченко" на свободу достроково вийшли 8,7 тисяч ув'язнених. 1313 з них згодом були знову затримані за підозрою у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів. "55 життів громадян України протягом 2016 року були втрачені "завдяки" тим, хто вийшов за "законом Савченко", — заявив речник МВС Артем Шевченко журналістам.

Також у сюжеті йдеться про "олександрійського маніяка", який замучив на смерть щонайменше чотирьох дітей уже після того, як достроково вийшов на свободу. Відзначається, що якщо "закон Савченко" не буде скасовано, в найближчий місяць на волю вийде близько тисячі ув'язнених. Сама Савченко відмовилася коментувати журналістам наслідки свого закону.

Сюжет про "закон Савченко" дивіться з 38-ї хвилини відео. Нагадаємо, "закон Савченко" вступив в силу в кінці 2015 року. Згідно з ним, у разі винесення обвинувального вироку день в СІЗО зараховується як два дні ув'язнення.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...