Жалюгідна доля зрадника: Екс-голова окупаційного суду Сімферополя знайдений мертвим

За попередньою інформацією, Віталій Михайлов наклав на себе руки.

Віталій Михайлов. Фото: соцмережі.

В окупованому Криму знайдений мертвим колишній голова Центрального райсуду Сімферополя Віталій Михайлов, передають Патріоти України.

Як повідомляє ресурс «Примечания», посилаючись на інформоване джерело, за попередньою інформацією, Михайлов наклав на себе руки. Інших подробиць НП поки немає. Видання повідомляє, що Михайлов пішов у відставку з поста голови Центрального райсуду Сімферополя, який очолював з листопада 2011 року, в жовтні 2018.

Після анексії Криму у вересні 2014 року Вища кваліфікаційна колегія суддів РФ залишила Віталія Михайлова на посаді голови цього суду.

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...