"Ждем сообщения из морга Донецка": Чотири потужні вибухи пролунали на території "ДНР"

Про вибухи повідомила прес-секретар 72-ї окремої механізованої бригади Олена Мокренчук,

Ілюстрація:InfoResist

На підконтрольній бойовикам території Донецької області прогриміли чотири потужні вибухи. Про це повідомила у своєму Facebook прес-секретар 72-ї окремої механізованої бригади Олена Мокренчук, передають Патріоти України.

"Зашел эшелон на ясиноватую: 6 цистерн горючки и плюс б/к с базы хранения.Два очень сильных баха в дыре. Взрывная волна прокатилась по Макеевке, Зугресу, Харцызску. Наверное шмель. Ждем сообщения из морга Донецка.

В Снежном в 12:15 слышали сильный взрыв где-то со стороны объездной на Торез. В 12:28 еще один такой же. От такі новини )))))", - написала вона.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...