"Женщина была вся в белом и в больших темных очках": Стало відомо, чому зникла Тимошенко (відео)

Маленька дівчинка зовсім випадково зняла на відео дуже схожу на леді Ю жінку.

Аеропорт в Афінах. Фото: ЖЖ.

Український політичний аналітик і блогер Павло Нусс в своєму блозі пише про те, що було багато розпитувань з приводу таємного зникнення з інформаційного простору лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко. Хвилювання даремні, Юлія Тимошенко знайшлася в Афінах, передають Патріоти України.

За словами Павла Нусса, туристи відзняли Тимошенко в аеропорту Афін. Не виключено, що вона відпочивала на яхті одного з відомих грецьких олігархів - мільярдера Віктора Рестіса, близького партнера по бізнесу одіозного Вадима Новинського. Аналітик зазначає, що Тимошенко ж бідна людина і не має власної яхти в Середземному морі. Павло Нусс зазначає, що турбує не стільки відпочинок Тимошенко, скільки прямий її зв'язок з групою олігархів, злочинний бізнес яких «постраждав» від політики деолігархізації. Цікаво, як Тимошенко буде розраховуватися, і що конкретно пообіцяла своїм друзям?

Зазначимо, що відео з Тимошенко в мережу виклав громадський активіст Віктор Бобиренко. За його словами, знайомі повернулися з відпочинку в Греції. По прильоту туди в аеропорту помітили людину, схожу на Тимошенко. Це було в кінці липня, числа 25-го. Жінка була вся в білому і в великих темних окулярах. Дочка друзів зняла відео, після повернення в Україну вирішила показати свій шедевр незграбного кінематографа. Схоже, що Тимошенко?

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...