Жертви сурогату: Кількість жертв на Харківщині, отруєних фальшивою горілкою, зросла до 18 осіб

Результати експертизи вилученого алкоголю надійдуть не раніше, ніж за 2 тижні. Слідчі все ще не можуть встановити джерела поставок отруйного фальсифікату.

Ілюстрація:espreso.tv

Протягом минулої доби, 26 вересня, в чотирьох різних районах Харківської області від отруєння алкоголем померли ще п'ятеро людей. Про це йдеться в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Таким чином кількість жертв підробленого спиртного зросло до 18. Ще 21 особа зараз в лікарні. Правоохоронці продовжують обшуки по крамницях, де торгували горілкою на розлив. Адже більшість постраждалих вживали саме таку.

Результати експертизи вилученого алкоголю надійдуть не раніше, ніж за 2 тижні. Слідчі все ще не можуть встановити джерела поставок отруйного фальсифікату.

А тим часом у сусідній Донецькій області поліцейські розслідують смерть 5 осіб. Їх виявили без ознак життя в гуртожитку міста Лиману. Припускають, що їх також міг вбити сурогат. За попередніми даними, підроблений коньяк теж привезли з Харківщини.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...