Жінки з неповторним шармом: 8 секретів краси француженок

Хто як не французькі жінки знають толк в житті! Ми розповімо, як навчитися балувати себе по-французьки і вдихати життя на повні груди.

Француженки по праву вважаються найкрасивішими жінками. Фото: marieclaire.ru.

Вино, сир, круасани - абсолютно незрозуміло, як при такій дієті француженкам вдається зберігати свою легендарну витонченість. Зате нам точно відомо, як вони доглядають за собою, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перестаньте вмиватися водою

Вода з-під крана занадто сильно сушить шкіру, тому француженки вважають за краще вмиватися міцелярною водою. Просто змочіть нею ватний диск і протріть ним обличчя і шию.

Спростіть догляд за шкірою

Все, що вам потрібно, - це засіб для зняття макіяжу, зволожуючий крем і, якщо кошти дозволяють, сироватка. У догляді за шкірою обличчя важливі не круті косметичні новинки, а постійність.

Не сушіть волосся феном

Досить ввечері помити волосся, нанести на довжину і кінчики улюблений засіб для догляду, який не потребує змивання, і лягти спати. Вуаля! З ранку у вас чарівні локони.

Підтримуйте зачіску

Не забувайте відвідувати перукаря кожні 6-8 тижнів, щоб підтримувати форму стрижки і не доводити до посічених кінчиків.

Використовуйте мінімум декоративної косметики

Обмежтеся одним або двома засобами, які підкреслять бажане або сховають недосконале. Хочете освіжити колір обличчя? Для цього досить рум'ян. Необхідно вирівняти тон проблемної шкіри? Скористайтеся тональним кремом і нічим більше. А якщо намічається щось особливе, вас виручать смоки айз або (не "і"!) червона помада.

Завжди тримайте під рукою червону помаду

Це обов'язкова річ в косметичці кожної француженки, здатна надати вам шикарний вигляд незалежно від того, у що ви одягнені.

Не забувайте про парфуми

Фокус в тому, щоб завжди приємно, але ненав'язливо пахнути. Не перестарайтеся - крапельки парфумів цілком достатньо.

Доглядайте за собою з задоволенням

Постарайтеся робити це неквапливо, насолоджуючись самим процесом. Виділіть час для себе, красивої і коханої. Можливо, не завадить келих вина, але на цей рахунок у француженок ніяких однозначних правил немає.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...