Краса та сила, як втілення України: Мережу підірвав світлини дівчини-морпіха (фотофакти)

Тренування одного з підрозділів морської піхоти, в якому проходить військову службу дівчина-офіцер.


Фототокор не зміг упустити можливість зробити серію знімків Олександри Безсмертної під час маневрів, зазначають Патріоти України. По завершенні дня поділився з нею тим, що нафотографував, а красуня старший лейтенант виклала найгарніші у Facebook.


Судячи з фотографій, морські піхотинці проходили через смугу перешкод. Солдати є військовослужбовцями 1-го Феодосійського окремого батальйону морської піхоти імені Костянтина Ольшанського, який входить в склад 36-ї окремої бригади морської піхоти Військово-Морських Сил України. Батальйон дислокується у Миколаєві.

Цей військовий підрозділ підготовлено для висадки в передових загонах для захоплення пунктів і ділянок на узбережжі і забезпечення висадки на них головних сил, оснащений відповідним озброєнням (має в своєму складі БТР-80, які можуть плавати).

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...