"Жіночність - це стан душі": Вакарчук зворушливо привітав українок з 8 Березня

Українці з вдячністю прийняли теплі слова рок-музиканта, його пост зібрав понад 700 лайків і майже 400 ретвітів.

Святослав Вакарчук. Фото: mediananny.com.

Відомий український рок-музикант, лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук пояснив значення жіночності. Про це він написав у своєму Твіттері, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Жіночність - це не красиве плаття, макіяж чи туфлі на підборах. Жіночність - це стан душі. Будьте жіночними завжди, дівчата!" - написав Вакарчук у вівторок, 8 березня.

Варто відзначити, що пост Вакарчука зібрав понад 700 лайків і майже 400 ретвітів. Разом з тим, користувачі соцмереж активно почали коментувати пост відомого артиста, висловлюючи подяку.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...