Жінок в армії ґвалтують щодня: Медсестра розповіла про звірства військових КНДР

Коли медсестра поскаржилася в партком, то не її кривдників, а її саму з ганьбою вигнали з військової служби.

Медсестра розповіла про звірства військових КНДР. Фото: livejournal.com.

Жінки в армії КНДР піддаються сексуальному насильству і грубому порушенню їхніх прав, стверджує "Жіночий альянс Нової Кореї" - одна з організацій північнокорейських перебіжчиків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство Нескучные новости.

У центрі Сеула у вівторок відбувся мітинг, в ході якого голова альянсу Цой Су Хян заявила, що одна колишня медсестра в Корейської народної армії "майже кожен день піддавалася сексуальному насильству з боку кадрових військовослужбовців". А коли медсестра поскаржилася в партком, то не її кривдників, а її саму з ганьбою вигнали з військової служби.

Раніше Цой Су Хян, яка сама служила в північнокорейської армії, розповіла в сеульському виданню, що з 120 солдатів в її підрозділі налічувалося 20 чоловіків-офіцерів, і двоє з них у своєму загоні ґвалтували практично кожну жінку.

Ціни злетять вдвічі? Як дефіцит какао вплине на вартість солодощів в Україні

середа, 1 травень 2024, 7:44

початку року світові ціни на какао різко збільшилися втричі. За прогнозом експертів, це може вплинути на підвищення цін в Україні, що призведе до зростання у два рази вартості шоколаду. Про це повідомляє Zn.ua, передають Патріоти України.

Диплом чи атестат не відображається в "Дії"? Ось які можуть бути причини і що робити

середа, 1 травень 2024, 7:23

Міністерство освіти та науки України разом з Міністерством цифрової трансформації пояснили, що робити у випадках, якщо диплом або атестат не відображаються і застосунку Дія. Зокрема, у разі, якщо документ є в реєстрі Єдиній державній електронній базі о...