Жми, Емеля - твоя неделя: в Росії стався смертельний інцидент з млинцями - заборона на годування з лопати не врятувала

Житель Воронежа брав участь в конкурсі з поїдання млинців і в якийсь момент подавився одним із символів свята.

У Ставрополі в минулому році годували млинцями з лопат. Фото: korrespondent.net.

Житель російського Воронежа помер на святкуванні Масляної під час конкурсу з поїдання млинців, годувати якими з лопати в Росії заборонили. Про це повідомило видання Блокнот-Воронеж, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Конкурс з поїдання млинців проходив під час святкування Масляної. Як розповіли в місцевих правоохоронних органах, городянин брав участь в конкурсі з поїдання млинців і в якийсь момент подавився одним із символів свята.

Трагедія сталася приблизно о 14:00, медики констатували смерть чоловіка. Після того, що сталося, міське свято відразу ж завершився. Зараз співробітники правоохоронних органів з'ясовують подробиці події.

Нагадаємо, в березні 2015 року в російському Ставрополі на святкуванні Масляної жителів годували млинцями з снігоприбиральних лопат. Цей випадок мав широкий резонанс. У цьому році в Росії вийшла офіційна заборона годувати людей млинцями з лопати.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...