Жодної гривні окупантам: В Дніпрі волонтери знищили сім кіло "кримського спаму"

Готується петиція про заборону реклами поїздок в Крим до його повернення в склад України.

В Дніпрі йде боротьба з туристичним сепаратизмом. Фото: unian.uaУ Дніпрі волонтери провели черговий рейд по знищенню реклами відпочинку та перевезень у анексований Крим, пишуть Патріоти України з посиланням на "Події Дніпра".

В неділю активісти пройшлися вулицями в районі залізничного вокзалу та автовокзалу. На Старомостовой та Привокзальній площах, території біля ринку "Слов'янка" і двох вокзалів волонтери назбирали близько семи кілограмів розклеєних оголошень, що пропонують поїхати і відпочити в Криму.

Свої акції активісти пояснюють неприпустимістю того, щоб гроші українців дісталися окупаційної влади. За словами активістів, такі рейди дають результат – оголошень, які агітують за літній відпочинок в Криму і рекламують перевезення в Крим, стало менше.

Одночасно волонтери активно збирають підписи під петицією, в якій просять офіційно заборонити рекламу поїздок в Крим до закінчення військових дій і повернення півострова до складу України. Міський голова Дніпра Борис Філатов пообіцяв на найближчій сесії підписати відповідне рішення.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...