Жорстоке вбивство та підпал: У поліції повідомили подробиці пожежі у багатоповерхівці Києва (фото)

Попередньо встановлено, що киянин вбив господиню квартири та її дочку, співмешканцем якої він і був.

Пожежа сталася на 9 поверсі. Фото:https://inforesist.org

В одній з квартир 9-поверхового житлового будинку в Шевченківському районі Києва чоловік убив двох жінок, після цього підпалив квартиру і викинувся з вікна. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Попередньо встановлено, що киянин вбив господарку квартири і її дочку. "Зі слів свідків, відомо, що чоловік голосно спілкувався по мобільному телефону, при цьому в розмові зазначив, що стоїть на балконі і покінчить життя самогубством", - уточнюють в поліції.

При огляді приміщення поліцейські виявили тіла двох жінок з травмами голови. За фактом події розпочато два кримінальних провадження: за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України і за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) із додатковою правовою кваліфікацією - самогубство. Встановлюються всі обставини події.

Як пізніше повідомила прес-секретар Головного управління ДСНС в Києві Світлана Водолага, у жінок було проломлено голови.

"Звичайно, якщо дві жінки з проломленими головами, то займаються цим правоохоронні органи. І їх попередня версія - що це вбивство з умисним підпалом", - сказала Водолага.

Зокрема, одна із загиблих - жінка похилого віку - це господиня квартири, друга загибла жінка, яку рятувальники знайшли під дверима, це, начебто, дочка господині. Чоловік, який вистрибнув з вікна - квартиронаймач, співмешканець доньки господині.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...