Жорстоке вбивство: У День молоді на Тернопільщині по-звірячому зарізали випускницю

При огляді тіла експерти виявили ножове поранення в серце.

Ілюстрація:http://vsn.com.ua

У селі Вишнівець Тернопільської області 25 червня, на День молоді, зарізали 17-річну випускницю сільської школи. Про це повідомляють ФАКТЫ, передають Патріоти України.

За даними ГУ Національної поліції Тернопільської області, в понеділок, 26 червня, випадковий перехожий виявив на узбіччі дороги тіло 17-річної місцевої жительки. Чоловік викликав на місце події поліцію і швидку.

При огляді тіла експерти виявили ножове поранення в серце.

"Було встановлено, що дівчина вирушила святкувати з друзями День молоді. Востаннє мама спілкувалася з дочкою о 1:30 ночі. Та їй сказала, що вже збирається йти додому. При огляді тіла експерти виявили ножове поранення в серце. Нині правоохоронці шукають можливих свідків трагедії, опитують друзів загиблої, ведеться слідство", – повідомили у відділі комунікацій ГУ Національної поліції Тернопільській області з посиланням на в.о. начальника слідчого управління Володимира Галевича.

Відомо, що дівчина в суботу, 24 червня, відзначила випускний, а в неділю, 25 червня, брала участь у святкуванні з нагоди Дня молоді.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...