Жорстоке вбивство: У маріупольській багатоповерхівці зловмисник задушив та підпалив двох дівчат

Правоохоронці вже оголосили в розшук ймовірного вбивцю.

У Маріуполі після пожежі в багатоповерхівці виявили тіла двох дівчат з ознаками насильницької смерті. Перед пожежею дівчат задушили. Про це йдеться на сторінці в Facebook ГУНП в Донецькій області, передають Патріоти України.

"19 липня о 14 годині по спецлінії 102 надійшло повідомлення від співробітників ДСНС про те, що в дев'ятиповерхівці в квартирі сталася пожежа. Під час її локалізації були виявлені трупи мешканок Волноваського району 1987 і 1989 р.р. народження, які знімали житло. Експерти встановили, що смерть могла наступити в результаті задушення, а в будинку були виявлені сліди підпалу", - розповіли в поліції.

Правоохоронці вже оголосили в розшук ймовірного вбивцю, якого зафіксувала камера спостереження.

"Прикмети передбачуваного злочинця: зріст 175-185см, худорлявої статури, волосся русяве. Був одягнений: рожева футболка з написом" LOUIS VUITTON "на комірці, джинси темно-синього кольору, кросівки з білою підошвою, на правій руці годинник з металу жовтого кольору" , - йдеться в повідомленні.

Всіх, хто має в своєму розпорядженні якусь інформацію, у поліції просять звертатися за телефоном: 098-234-23-34, 068-312-84-96 або 102.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...