"Жрать давай", - в Росії знову влаштували битву за їжу (відео)

"Бойня за Чак-Чак переплюнула дичь с лопатами на Масленицу", - пишуть користувачі соцмереж.

Битва за Чак-Чак. Фото: yapfiles.ru.

У місті Нижньокамську (Татарстан) 4 червня на одному з головних народних свят, яке називається Сабантуй, люди влаштували бійку під час безкоштовної роздачі східних солодощів Чак-Чак, що готується з тіста з медом. Всього було приготовлено 200 кг солодощів, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що солодка "гора" була розібрана людьми буквально за 15 хвилин.

"В Нижнекамске "бойня" за Чак-Чак, переплюнула дичь с лопатами на Масленицу...", - відзначили на сторінці "Загнивающий Запад" в Twitter.

Нагадаємо, в російському місті Шахти жителі влаштували справжню бійку через роздачу безкоштовного торта.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...