"Жить стало веселей": У Росії будуть саджати у в'язницю ... за збирання дров

За "розкрадання" дров в лісі - штраф не менше 1 тисячі рублів або арешт на 15 діб.

Назбирав дровець? А тепер це розкрадання. Фото: ЖЖ.

Рослесхоз роз'яснив органам управління лісами суб'єктів РФ та своїм територіальним органам, що присвоєння деревини буреломних дерев, яка знаходиться на землях лісового фонду, слід розглядати як розкрадання. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це означає, що будь-яка людина, яка нарубає або напиляє, наприклад, дров з лежачих в лісі мертвих дерев, з точки зору Рослесхоза є лісопорушником, і повинна бути притягнута до встановленої чинним законодавством відповідальності. До якої саме - залежить від конкретної ситуації і від тлумачення законів конкретними посадовими особами.

Під дрібним розкраданням (адміністративним правопорушенням - ст. 7.27 КоАП РФ) розуміється розкрадання чужого майна шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати за відсутності ознак злочинів, передбачених низкою статей Кримінального кодексу (до нашого випадку з них може відноситися тільки одна - ст. 158), і якщо вартість викраденого майна не перевищує одну тисячу рублів. У цьому випадку передбачається покарання у вигляді штрафу в розмірі до п'ятикратної вартості викраденого майна, але не менше однієї тисячі рублів, або адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...