Житель окупованого Донбасу розповів про жахливе безробіття та знищення економіки

Ще одна мешканка окупованій території Лариса Томіліна каже, що в "ДНР" немає свободи.

Жахи "ДНР". Фото: Patriot News

Жителі окупованих населених пунктів на Донбасі, які два з половиною роки тому підтримали "русский мир", розчаровані у своєму виборі і не приховують цього. Вони лають Кремль за нерішучість, за перетворення обласних центрів у заштатні провінції, в нескінченних обстрілах і безробітті. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на соцмережі.

“Злість через те, що економіка мого будинку знищена, хороші друзі вбиті, деякі покалічені, а частина поїхала. Нас принижують і звинувачують жителі Росії...війна знищила все, що я знав і любив", - пише жителі захопленого Донбасу.

За його словами, замість "дружніх" відносин донеччани отримали нові проблеми. Так, ФМС, російські прикордонники і митники займаються здирництвом на кордоні, вимагаючи "мзду" навіть за запчастини з старій машині.

“Ми повинні радіти тим клоунам, яких нам куратори поставили? Ми повинні радіти, що за підтвердження дипломів наших вузів за ріс стандартам студенти повинні заплатити від 20000 до 30000 р за здачу академрізниці, і це можна продовжувати нескінченно", - пише донеччанин.

Ще одна мешканка окупованій території Лариса Томіліна каже, що в "ДНР" немає свободи. “Говорити відкрито в маршрутках, на вулиці, на лавці під хатою, в магазині або на ринку не можна. Скрізь є "вуха", які ловлять кожну фразу. Не дай бог потрапити на критиці нашого "керівництва". Сталінські часи повернулися. Всі бояться і просто відмовляються від нормального життя. Там не можна навіть думати погано, пристануть навіть до виразу обличчя....", - каже жінка.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...